Ποιοι Είμαστε

Είμαι η

Χρύσα Ευαγγέλου

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Μαθηματικό Τμήμα Θεσσαλονίκης που μου έδωσε την μεγάλη ευκαιρία να προσεγγίσω τις ψυχές των μικρών ανθρώπων μέσω των μαθηματικών. Μετά ασχολήθηκα με τον προγραμματισμό Η/Υ για να δημιουργήσω και να εντρυφήσω στην τεχνολογία. Ως μητέρα αργότερα η προσοχή μου στράφηκε στην σωστή δια-τροφή και ανα-τροφή των παιδιών μου και αυτό με οδήγησε σε σπουδές πάνω στον Ayurveda (το παραδοσιακό ινδικό σύστημα ιατρικής).

Καθώς η ζωή προχωρούσε, η Εσωτερική Ψυχολογία (πραγματεία επί των επτά ακτίνων), το Ρέικι και ενεργειακή διευκόλυνση μέσω του ανώτερου Εαυτού, προστέθηκαν στην λίστα των ενδιαφερόντων μου, παρακινούμενη από μια εσωτερική παρόρμηση να ανακαλύψω την πληρότητα της ζωής σε καθημερινή πρακτική βάση.

Το 2011 – 2012 συνεργάστηκα εθελοντικά με την ομάδα του lightworker.gr αρθρογραφώντας και επιλέγοντας κείμενα για την ιστοσελίδα. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία ενδυνάμωσης και δημιουργίας.

Αρχές Απριλίου 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο μου “ΕΝΟΡΑΣΙΣ”, ένα πολύτιμο εγχειρίδιο αγάπης και διευρυμένης οπτικής για την ζωή και τις σχέσεις. Σκοπός μου είναι να ανακαλύπτω το Θεό μέσα μου και γύρω μου και να βοηθώ τους ανθρώπους να επιτύχουν το ίδιο στη ζωή τους!

Το Φεβρουάριο του 2015 ξεκίνησα σπουδές στην παιγνιοθεραπεία και το θεραπευτικό παιχνίδι. Η αγάπη μου για τα παιδιά βρήκε τρόπο να εκφραστεί και πρακτικά κάνοντας συνεδρίες με παιδιά από 4 εώς 12 ετών βοηθώντας τα να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους, να ανταπεξέλθουν στις συναισθηματικές τους δυσκολίες, για να ξεδιπλώσουν το απεριόριστο δυναμικό που κρύβουν μέσα τους, μέσα σε ένα θεραπευτικό πλαίσιο, αποδοχής και ασφάλειας.

Από το 2016 ασχολούμαι εθελοντικά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του ΟΚΑΝΑ, ως εκπαιδευτικός, διδάσκοντας μαθηματικά και πληροφορική και υλοποιώντας, με τους κατάλληλους συνοδοιπόρους, σχέδια δράσης αναφορικά με την “Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων ως εφόδια της καθημερινής ζωής”, στον ευάλωτο και με πολλά χαρίσματα πληθυσμό των θεραπευομένων υπο απεξάρτηση.

Η αγάπη προς το συνάνθρωπο πάντα βρίσκει τρόπους να εκφραστεί και όλα τα προσωπικά εφόδια, είτε γνωστικά, είτε βιωματικά, επικουρούν σε αυτό.

Έργο μου η αποκατάσταση της έννοιας της Αγάπης στην καρδιά και την συνείδηση των ανθρώπων, όπως την δίδαξε ο Χριστός.

Οραματίζομαι μια κοινωνία ειρήνης, αγάπης, ορθών ανθρώπινων σχέσεων και ελευθερίας. Μια κοινωνία όπου ο καθένας θα μπορεί να είναι ο εαυτός του, να εκφράζεται, να δρα και να κινείται ελεύθερα. Μια κοινωνία όπου η αγάπη είναι μια νοήμων διαδικασία χωρίς επίκριση και οι ανθρώπινες σχέσεις θα προωθούνται από τις ποιότητες του αγαθού, του αληθινού και του ωραίου, σε πλαίσιο αλληλεγγύης και υπηρεσίας.

Μια τέτοια κοινωνία είναι αυτή που πρόκειται να δημιουργήσουμε και να βιώσουμε στο μέλλον.

Σκοπός του καθενός μας είναι να ενθυμηθούμε πως είμαστε εδώ, αυτή την ευλογημένη χρονική στιγμή, για να βάλουμε το λιθαράκι μας σε αυτή την ανοικοδόμηση.

Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουμε και να υλοποιήσουμε τον κόσμο των ονείρων μας, τον παράδεισο στη Γη.

Η ώρα Έφτασε.

Άλλωστε, μια τέτοια ανοικοδόμηση ξεκινάει πάντα από τον εαυτό μας και το μικρόκοσμό μας!

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αφήστε το μήνυμα σας εδώ:


Συνεργάτες, φίλοι και συνοδοιπόροι της Ενόρασις με το ίδιο όραμα και σκοπό!

Αντωνία – Κλημεντίνη Σοφού

Είμαι μόνο Φως. Και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω και να ακτινοβολώ, όπου σταθώ και όπου βρεθώ και με όποιο τρόπο μπορώ.

 

 

 

 

 

 


Όλες οι δραστηριότητες μας, έχουν ένα και μόνο σκοπό… την ενθάρρυνση, ενδυνάμωση, υποστήριξη και φροντίδα του ανθρώπου, σε μια διαδικασία επανασύνδεσης με τον Εαυτό του έτσι ώστε να λάμψει το εσωτερικό Φώς, μεταμορφώνοντας την ζωή του σε μια καθημερινή εμπειρία χαράς, δημιουργικότητας, αφθονίας και αυτοπραγμάτωσης.